Maskers (oud)

Intelligent skin therapy maskers

Voorgevormde bananenkatoenen maskers, gedrenkt in een hoogwaardig basisserum aangevuld met verschillende innovatieve, natuurlijke hulp- en werkstoffen.

De maskers bevatten geen van allen parabenen en kleurstoffen maar uitsluitend zachte geurstoffen, van natuurlijk fruitextract of plantaardige oliën. Voor diverse huidtypen, huidproblemen en leeftijden.

Direct effect is merkbaar vanaf de eerste behandeling.

Marine collageen maskers

Het natuurlijk marine collageen dat een direct effect heeft  in deze masker serie is altijd gecombineerd met het  bijzondere Hydrogel masker. Het toegepaste micro marine collageen komt qua structuur het dichtste bij de proteinenstructuur van huidcellen en zorgt voor een mooie, jongere en verzachte uitstraling.  Een revolutionaire methode om collageen en werkstoffen zo intens mogelijk in de huid te sluizen. Herstelt de huid, optimaliseert de vochthuishouding en beschermt tegen huidveroudering.

For your eyes only

Soms heb je gewoon even die kleine oppepper nodig om een vermoeide blik en donkere kringen onder je ogen te verdoezelen. Beauty Face heeft met de Collageen Eye Mask 6 oplossingen voor een droge huid onder de ogen, walvorming, donkere kringen en een onrustige huid.

Een direct effect is merkbaar en herhaalde behandelingen maken de oog zone mooier en mooier.


Voor het maken van een afspraak verwijs ik U door naar de contact pagina.