Beauty Face (oud)

BEAUTYFACE INTELLIGENT SKIN THERAPY

Omdat iedere huid anders is, is er tegenwoordig voor iedereen de juiste specifieke verzorging beschikbaar. Ook zal jouw gezicht zomers een andere behoefte hebben dan in de winter, en je zult merken dat wanneer je bijvoorbeeld vermoeid bent of het druk hebt, je meer aandacht zal moeten besteden om jouw huid in goede conditie te houden.

Een goed masker is daarom een heerlijke aanvulling op je dagelijkse verzorging.

Beautysalon Per Lei heeft na uitgebreid testen gekozen voor het innovatieve merk Beautyface. De maskers die 99.6% biologisch zijn, kunnen zowel tijdens een behandeling in de salon, als thuis opgebracht worden.

Ik ben er natuurlijk om je te adviseren welk masker voor jou op dat moment het meest geschikt is. Jouw huid zal weer gaan stralen! Wil je advies of een afspraak maken, dan kun je natuurlijk altijd bellen. Ook voor de serums die aansluiten op de werkzame stoffen in het masker kun je mij vragen om advies.

 

 WAT HOUDT BEAUTYFACE INTELLIGENT SKIN THERAPY IN?

 Met de biologische lijn BeautyFace Intelligent Skin Therapy komt een effectieve, professionele gezichtsbehandeling voor iedereen dichterbij.

Voorgevormde bananenkatoenen maskers, gedrenkt in een hoogwaardig basisserum aangevuld met verschillende innovatieve, natuurlijke  hulp- en werkstoffen. De maskers bevatten geen van alle parabenen, kleurstoffen maar uitsluitend zachte geurstoffen van natuurlijk fruitextract of plantaardige oliën.

Het effect na gebruik is meteen merkbaar vanaf de allereerste behandeling. Het merk BeautyFace wil een bijdrage leveren aan een gezonde en veilige verzorging van onszelf en de wereld om ons heen en zoekt constant naar de beste biologische balans voor een optimale huidverzorging.

 


Voor het maken van een afspraak verwijs ik U door naar de contact pagina.