Serums (oud)

BEAUTYFACE INTERLLIGENT SKINTHERAPY SERUMS

Na de introductie van de biologische Intelligent Skin Therapy maskers ontstond al snel de vraag naar het losse serum waar deze maskers in gedrenkt zijn. BeautyFace Benelux beantwoord de vraag met de introductie van zeven luxe, intense serums. De actieve werkstoffen zijn al aanwezig in de maskers, maar hebben als voordeel dat zij een nog intensievere werking hebben en dat je ze heerlijk thuis kunt gebruiken.

De serums zijn perfect in een kuurverband als serum voor thuisgebruik en sluiten aan bij ieder merk dag- of nachtcrème. Reken voor één kuur op een periode van 5 tot 10 dagen per flacon.

 

Wat is een serum?

 Een serum bevat een hoog concentraat aan bijzondere biologische werkstoffen, worden snel en diep in de huid opgenomen maar zijn wederom vrij van geur- en kleurstoffen en parabenen.

Wanneer ik  bij mij in de salon één van de heerlijke maskers bij jou heb opgebracht, dan kun je aansluitend het serum voor thuis gaan gebruiken. Daarmee hou je de werking van deze uitstekende  maskers langer vast en zul je merken dat jouw huid hier heel veel baat bij heeft. Ik zal je uiteraard adviseren om hierbij de juiste keuze te maken.

 


Voor het maken van een afspraak verwijs ik U door naar de contact pagina.