Een goede massage is zalig. Zeg maar gerust: “hemels”. Zeker bij schoonheidssalon Per Lei. De massages brengen lichaam en geest weer in balans, kalmeren en geven nieuwe energie. In overleg stem ik de behandeling af op uw persoonlijke gesteldheid zodat u de massage nog intenser ervaart. Waar heeft u behoefte aan?
Massage Per Lei

Oosterse massage

Door drukte en spanning hebben veel mensen last van nek, schouders en lage rugpijn. Door middel van een Oosterse massage wordt de energiestroom in het lichaam gestimuleerd en worden opeenhopingen van afvalstoffen in de spieren losgemaakt en afgevoerd. De massage wordt toegepast met de technieken volgens de Oosterse traditie, die duidelijk verschilt van de westerse massage die wij kennen als klassieke of sportmassage. Rustgevende klanken, deskundige handen en heerlijk geurende etherische olie laten uw lichaam en geest ontspannen.

Voetreflex massage

Voetreflexmassage is een drukpuntmassage waarbij men ervan uitgaat dat het hele lichaam terug te vinden is in de voeten; alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met elkaar verbonden. Als een orgaan of lichaamsdeel niet helemaal goed werkt of overbelast is, weerspiegelt dit zich in de voeten. Klachten uiten zich in de vorm van pijn -en gevoeligheid op bepaalde plekken in de voet. Deze gevoelige plek in de voet ontstaat in de eerste instantie doordat de doorstroming van de energie wordt geblokkeerd. Door een specifieke massage toe te passen maak je de opeengehoopte afvalstoffen weer los en stimuleer je de doorbloeding. De energie gaat weer stromen. Voetreflexmassage heeft een ontspannende, vitaliserende en herstellende werking.