Beauty face

Omdat iedere huid anders is, is er tegenwoordig voor iedereen de juiste specifieke verzorging beschikbaar. Ook zal jouw gezicht zomers een andere behoefte hebben dan in de winter, en je zult merken dat wanneer je bijvoorbeeld vermoeid bent of het druk hebt, je meer aandacht zal moeten besteden om jouw huid in goede conditie te houden.

Een goed masker is daarom een heerlijke aanvulling op je dagelijkse verzorging.

Beautysalon Per Lei heeft na uitgebreid testen gekozen voor het innovatieve merk Beautyface. De maskers die 99.6% biologisch zijn, kunnen zowel tijdens een behandeling in de salon, als thuis opgebracht worden.

Jouw huid zal weer gaan stralen! 

Maskers

Intelligent Skin Therapy masker

Voorgevormde bananenkatoenen maskers, gedrenkt in een hoogwaardig basisserum aangevuld met verschillende innovatieve, natuurlijke hulp- en werkstoffen.

De maskers bevatten geen van allen parabenen en kleurstoffen maar uitsluitend zachte geurstoffen, van natuurlijk fruitextract of plantaardige oliën. Voor diverse huidtypen, huidproblemen en leeftijden.

Direct effect is merkbaar vanaf de eerste behandeling.

Marine collageen masker

Het natuurlijk marine collageen dat een direct effect heeft. Deze masker serie is altijd gecombineerd met het bijzondere Hydrogel maskers. Het toegepaste micro marine collageen komt qua structuur het dichtste bij de proteïnestructuur van huidcellen en zorgt voor een mooie, jongere en verzachte uitstraling. Een revolutionaire methode om collageen en werkstoffen zo intens mogelijk in de huid te sluizen. Herstelt de huid, optimaliseert de vochthuishouding en beschermt tegen huidveroudering

For your eyes only

Soms heb je gewoon even die kleine oppepper nodig om een vermoeide blik en donkere kringen onder je ogen te verdoezelen. Beauty Face heeft met de Collageen Eye Mask 6 oplossingen voor een droge huid onder de ogen, walvorming, donkere kringen en een onrustige huid.

Een direct effect is merkbaar en herhaalde behandelingen maken de oog zone mooier en mooier.

Serums

Na de introductie van de biologische Intelligent Skin Therapy maskers ontstond al snel de vraag naar het losse serum waar deze maskers in gedrenkt zijn. BeautyFace Benelux beantwoord de vraag met de introductie van zeven luxe, intense serums. De actieve werkstoffen zijn al aanwezig in de maskers, maar hebben als voordeel dat zij een nog intensievere werking hebben en dat je ze heerlijk thuis kunt gebruiken.

De serums zijn perfect in een kuurverband als serum voor thuisgebruik en sluiten aan bij ieder merk dag- of nachtcrème. Reken voor één kuur op een periode van 5 tot 10 dagen per flacon

The power of serums

Een serum bevat een hoog concentraat aan bijzondere biologische werkstoffen, worden snel en diep in de huid opgenomen maar zijn wederom vrij van geur- en kleurstoffen en parabenen.

Wanneer ik bij mij in de salon een van de heerlijke maskers bij jou heb opgebracht, dan kun je aansluitend het serum voor thuis gaan gebruiken. Daarmee hou je de werking van deze uitstekende masters langer vast en zul je merken dat jouw huid hier veel baat bij heeft. Ik zal je uiteraard adviseren om hierbij de juiste keuze te maken.